Best Blogger Tips

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ενότητες Blogs




Η ενότητα Tech θα συμπεριλαμβάνει τα νέα της τεχνολογίας γενικώς,και το blog Tech Time θα συμπεριλαμβάνει προσωπική επιλογή προγραμμάτων για pc και Laptops, και κώδικες HTML με gadgets και widgets για blogs, tips & tricks, με επεξήγηση λειτουργίας, μέσω ελληνικών οδηγιών και tutorials με φώτο για το κάθε πρόγραμμα και κώδικα αναλυτικά.
Τα προγράμματα θα είναι όλα Freeware και κάποια σε portable μορφή, δηλαδή δεν θα θέλουν εγκατάσταση. Με διπλό κλικ στο αρχείο θα ξεκινούν. Στα άλλα θα γίνεται set up κανονικό και σε όλα οι οδηγίες θα είναι αναλυτικές βοηθώντας έτσι και τους πιο αρχάριους χρήστες.

Η ενότητα Sports Time θα αποτελείται απο γενικά νέα του αθλητισμού και προγνωστικά στοιχήματος, αλλά η κύρια ενημέρωση της θα γίνεται μέσω των gadgets και widgets που θα είναι αναρτημένα σε αυτήν και τα οποία αποτελούν πηγή έγκυρων αθλητικών sites.

Η ενότητα News Time θα είναι το ίδιο όπως και με την ενότητα Sports Time αναφορικά με την λειτουργία των  gadgets και widgets που είναι πηγή έγκυρων ειδησεογραφικών sites.

Η ενότητα Games Time θα αποτελείται απο πάρα πολλά Flash Players και άλλα πολλά games διαλεγμένα και μαζεμένα μαζί σε ένα σημείο. Όταν διαλέγουμε το παιχνίδι θα μεταφερόμαστε στην σελίδα του για να το παίξουμε, στην οποία θα υπάρχουν και οδηγίες. Κάποια άλλα θα τα παίζουμε παραμένοντας εδώ.


ΥΓ.  Οτι νεότερο υπάρχει σχετικά με τα blogs θα προστίθεται σε αυτήν την κατηγορία με update!! 


Update1:Τα blogs News & Sports Time έχουν συγχωνευτεί σε
ένα blog απο το οποίο συνεχίζεται κανονικά η ενημέρωση μέσω των gadgets & widgets που είναι αναρτήμενα σε αυτό και
σύντομα θα καταργηθεί και αυτό το blog και τα gadget &
widget θα περάσουν σε στατικές σελίδες του Break Time
και θα συνεχιστεί από εκεί η αναπαραγωγή ειδήσεων!!

Update2:Καταργήθηκε και το News & Sports Time!Ολα
τα gadgets & widgets πέρασαν σε στατικές σελίδες των
άλλων blogs οι οποίες είναι προσβάσιμες από τα menus
των blogs! 


HAPPY BLOGGING!!
e
 e

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Join me on Facebook Follow me on Twitter Subscribe to RSS Email me
Powered by Blogger Gadgets